Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagy Ervin színész Telexnek adott interjúban nem kímélte Rákay Philipet. A NER egyik legfontosabb megmondó emberét, aki a MEGAFON videóiban osztja rendszeresen az észt Facebookon.

A Telex rákérdezett Nagy Ervinnél Rákay Philippel kialakult szóváltására. A színész a NER megmondóemberének tevékenysége kapcsán elmondta, hogy „Ahol felnőttem, és valakit s@ggbe rúgtak egy kocsmában, ott nem az a divat, hogy arrébb sétálunk. Ha becsmérelnek, az embert kihívjuk a kocsma elé. Én ebből a kultúrából jövök, és nem is fogok megváltozni” – utalva arra, hogy Rákay milyen bicskanyitogatóan állt bele a tanárokba:

A színész elvinné Ózdra Rákayt, hogy lássa ezt az országot. „Meg kéne nézni Ózdot is az aranymercivel” – fogalmazott. Hozzátette: „Szerintem ez hiányzik neki, mert akkor lehet, felfogná, milyen pofátlanság, hogy aranymerciből, lehúzott ablakkal kisercintek a 200 ezer forintot kereső tanárokra”.

„Nem elég, hogy közpénzen milliárdos vagy, de még rá is köpsz azoknak a fejére, akik minden nap a gyerekedet tanítják. Remélem, ez azon az oldalon is kiüti a biztosítékot” – vélekedett a NER véleményvezérének viselkedéséről.

A színész az interjúban azt is elmondta, hogy  ő nyugodt szívvel, lelkiismerettel tud felszállni a hetes buszra is, nem fél senki reakciójától amiatt, amiket nyilatkozik a közügyekről. Sőt, kifejezetten büszke arra, hogy buszozik, kettes villamosozik, és arra is, hogy a nép között jár.

Hozzátette, hogy ő jóban akar lenni az emberekkel, ahogy fogalmazott: az aszfaltozóval is öt másodperc alatt meg tudja találni a közös hangot, úgy véli, hogy közelebb áll hozzá a vidéki ember habitusa, mint a fővárosi értelmiségé.

„Sűrűn járok vidékre, szeretem, mert a gyerekkoromra emlékeztet. De valahogy felnőttkoromban is az ilyen nagyhangú nagyszívű csávók kerülnek a közelembe. Én nem az iskolában bízom, hanem a tisztaszívűségben és az egyenességben. Abban, aki a bajban elindul értem” – fogalmazott.

Ismeretes, hogy Nagy Ervin korábban azt mondta a 24.hu-nak a kormányellenes tüntetések értékelésekor, ha Párizsban lennénk, már égne az egész város. Rákay Philip a Facebookon reagált az elhangzottakra, mire Nagy Ervin azt vetette Rákay szemére, hogy amikor nemrég összefutottak a Haris közben, szemtől szemben is elmondhatta volna a kritikáját, de nem tette. Ennek kapcsán írta azt a színész, hogy „úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít”.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: