Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

140 kilométeres körzetben keresik Libor Istvánt, aki egy hete, június 23-án péntek reggel a narancssárga KTM kerékpárjával tűnt el a Pest megyei Örkényben található otthonából. A férfi zavart állapotban lehet, mivel agyvelőgyulladással küzd  és az eltűnése óta nem szedte be a szükséges gyógyszereit. A férfit az 51-es út mellett látták tanúk.

A Pest megyei Örkény és a környező települések már 7 napja keresik Libor Istvánt, aki egy narancssárga KTM kerékpárjával tűnt el otthonából. Információink szerint a férfi, a közeli autószervizbe indult, hogy megtudja elkészült-e már a javításra leadott gépjármű, de oda már nem érkezett meg.

A csalás tájékoztatása szerint a férfi nagyon beteg, agyvelőgyulladással küzd, az erre szedett gyógyszereit pedig eltűnése óta nem vette be, ezért zavart állapotban lehet, másrészt vélhetően már le is gyengült, hiszen napok óta nem evett és nem ivott.

A keresést az is nehezíti, hogy az elmúlt napokban több ízben is jelentették szemtanúk a családnak, hogy látták az agyvelőgyulladással küzdő férfit kerékpárjával, azonban soha nem állította meg senki, így az információk mire megérkeztek a hatóságokhoz már használhatatlanok voltak.

Ráadásul, sokszor ellentmondóak is voltak a tanuk, sok esetben kiderült, hogy más hasonló férfit láttak valójában. Ezért mindenkit arra kérnek, hogy ha látják állítsák meg Istvánt és értesítsék a hatóságokat

Tegnap, azaz csütörtök este szervet keresés indult az Örkényi Polgármesteri Hivatal a Rendőrség, polgárőrség, kutyás mentő szervezetek, összefogásában, ötkénesek, helikopter, drónok, és természetesen a családja is kereste, de nem vezetett eredményre a kutatás.

Ma, pénteken folytatódik a keresés, 19 órakor a kunszentmiklósi polgárőrök vezetésével éjszakai keresés indul, amelyet hajnalig folytatnak. Most elsősorban a Kunszentmiklós, Kunpeszér, Kunadacs, Kunbábony környékiek jelentkezését várják, olyanokét, akik ismerik a környék földútjait.

Ennek oka, hogy a férfi feltűnéséről már az 51-es út mentén és a Kunszentmiklóshoz közeli településekről is jelezték. Azt feltételezik, hogy valahol meghúzza magát, de céltalanul közlekedik.

Kérjük, hogy ossza meg ezt a cikket a Facebookon, hogy minél több emberhez eljusson a felhívás, illetve aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: