Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az LMP Kósa Lajosnak megárthatott a sok kóla címmel, közleményben ragadta meg az alkalmat, hogy Kósa Lajos újabb nagyszerű mondait lecsapja. A párt aggodalommal figyeli Kósa Lajos utóbbi évekbeli megnyilvánulásait.

Ugyanakkor az LMP segítségére siet a Fidesz debreceni képviselőjének, hogy badarságok helyett azzal foglalkozzon, ami a leginkább megfelel érdeklődési körének- írják

Az LMP közleményében felidézi Kósa Lajos a Farm-Expó megnyitóján elmondott roppant bölcs gondolatait, most figyelj mert nagy okosság következik: „igyon meg egy üveg kólát, ki fogja böfögni. De amit kiböfög az szén-dioxid, mi lenne más… …azok, akik a szén-dioxidot, mint főellenséget, karbonlábnyom, rettenetes izé klímaváltozás, ezeket emlegetik, mennyien követelték, hogy azonnal tiltsuk be az összes szén-dioxid alapú italt, mert veszélyes a klímára? Beleértve a sörgyártást? Senki! Vajon miért? Ki tudja?”

Nehéz elképzelni, hogy Kósa Lajost meg lehetne győzni tudományos érvekkel. Várhatóan nem hatná meg az sem, hogy a túlzott szén-dioxid kibocsátás negatív hatásait az ENSZ Kormányközi Éghajlatváltozási Testületének jelentései is igazolták- írja az LMP

Majd az LMP csípős mondatokkal eleveníti fel, a csengeri örökösnő-ügyet: Ezzel szemben az LMP központi e-mail címre érkezett egy megkeresés. Bizonyos távoli ország polgára írt, hogy jelenleg börtönben van és ezért nem jut hozzá a 2 milliárd dolláros örökségéhez.

Ha valaki küldene neki 20 ezer dollárt, akkor kiszabadulna, hozzájutna az örökségéhez és azt megfelezné a hőssel, aki megsegíti. A levelet haladéktalanul továbbítottuk Kósa Lajos e-mail címére.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: