Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy látszik a Fidesz szegedi vezetője eddig bírta a strapát a baloldali városban, ugyanis lemondott a Fidesz Csongrád-Csanád vármegyei 1-es országgyűlési választókerületi elnöki posztjáról Bartók Csaba, ezt Orbán Viktor miniszterelnök is elfogadta, írja a szegedi Fidesz közleményében- szúrta ki a szegeder.hu

Orbán Viktor helyi embere egy másik posztjától is búcsúzik: a Fidesz szegedi alapszervezetének elnöki posztjáról is lemond ugyanis, utódjáról pedig a Fidesz szegedi alapszervezete soron következő tisztújító közgyűlésén határoz.

A Szegeder, arról is ír hogy Bartók Csaba országos politikai pályafutása még 2018-ban kezdődött, ekkor lett először a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjelöltje Csongrád megye egyes országgyűlési egyéni választókerületében. Persze ez mind hiába ugyanis kétszer is, 2018-ban és 2022-ben is alulmaradt az MSZP-s Szabó Sándor ellenében.

Persze annak ellenére, hogy a szegediek nem nagyon voltak rá kíváncsiak még is fontos embert csináltak belőle: a Modern Városok Program szegedi koordinátoraként is tevékenykedett.

A helyi portál a lemondás hírére kereste Bartókot, aki arra a kérdésre miért döntött lemondása mellett, azt írta, „vannak az embernek mérföldkövek az életében, amikor döntenie kell. Most nem a közösséget, hanem a magam szempontjait vettem figyelembe”.  Elmondta azt is, hogy ezentúl sporttal és vállalkozásaival fog foglalkozni.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy a lemondás így kevesebb, mint egy évvel az önkormányzati választások előtt azért is érdekes, mert a korábban MSZP színeiben politizáló Botka László polgármester valószínű még csak megszorongatni sem fogja a Fidesz, kérdés az hogy ki lesz az, aki a biztos vereségbe belevezeti Szegeden az Orbán-pártot?


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: