Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Donáth Anna, a Momentum EP- képviselője ma Válasz Onlien-on megjelentett egy cikket, amiben a Pesti Srácokat megszégyenítő stílusban esik neki a DK-nak.

Donáth Anna klaviatúrát ragadott, hogy megírja szerinte Gyurcsány Ferenc hazudott a választóknak, államcsőd szélére juttatta az országot, és sosem követte meg ezért a társadalmat, de Dobrev Klára is kerüli a felelősségvállalást.

Nos Kedves Anna, egy bibi van azzal amit írsz. A Te tiszteletre méltó édesapád 2006-ban Gyurcsány Ferenc képviselő-jelöltje volt Óbudán. Ha azt mondod, hogy Gyurcsány hazudott és államcsőd szélére juttatta az országot, akkor bizony ebbe a Te édesapád is benne volt.

Ahogy Dobrev Klárától elvárnád, ugyan mégis Donáth László vagy Te mikor követed meg ezért a társadalmat? De Anna beszéljünk tisztán.

Megfigyeltem, hogy egy politikai erő akkor kezd el két pofára Gyurcsányozni, amikor nincsen politikai termék, amit ki tudna tenni a húspultba. Anna, az a helyzet, hogy a Momentum politikai teljesítmény egy nagy kerek nulla.

Azon kívül, hogy belül folyton egymást marjátok, a pártelnökötök bohócot csinál belőletek mindenhol és nemzeti ünnep alkalmából vörös festéket locsolgatok, mond már meg milyen politikai teljesítményt tudtok felmutatni a zuhanó támogatottságotokon kívül?

Ja értem fáj nektek nagyon, hogy a DK áll 20 százalékon és nem Ti. Akkor kitaláltátok okosba, hogy valamit csinálni kéne ezért habzó szájjal nekik álltok felmondani a Fidesz léggyomorforgatóbb karaktergyilkosságának mondatait.

Anna, ezért tart itt az ellenzék ahol tart. De különösen Ti meg ezért zuhantok a francba, és ciki, de a Mi hazánkat is többre mérik mint Titeket. 13 év Fidesz kormányzás után erre a műsora már nem vagyunk kíváncsiak.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: