Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenféle érdemi indoklás nélkül tették ki a Gulyáságyú Média munkatársait Novák Katalin emberei és a rendezvény helyszénül szolgáló kastély igazgatója- derül ki a portál beszámolójából.  

Még október közepén tartott -a Gulyáságyú Média beszámolója szerint- egy sajtónyilvános fórumot a Fehérvárcsurgón a köztársasági elnök, ahol igencsak szürreális jelenet zajlott le. Egy nevét el nem áruló úr, egy szintén által meg nem nevezett köztársasági elnöki stábban dolgozó ember kérésére kitette a kis hírportál munkatársait.

 

A portál azt írja, hogy fehérvárcsurgói kastélykertbe, sem magába a biztonságiakkal „csordultig” tele lévő kastélyba nem okozott gondot a bejutás, pedig az operatőr kezében ott volt az összeszerelt felszerelése és a riporter, Gulyás Balázs a nyakában viselte az újságíró-igazolványát, ráadásul még a recepcióval is beszéltek arról, hová kell menniük és megkapták ehhez az eligazítást.

Novák Katalin ekkor még nem érkezett meg a kastélyba, így az újságírók békésen az előtérben várakoztak, amikor a biztonságiak közül egy férfi  azt közölte velük, hogy a többi újságíróval együtt át kell majd esniük egy keresőkutyás biztonsági átvizsgáláson.

A lap munkatársai jelezték, hogy természetesen vállalják az átvizsgálást. Ekkor még semmi jel nem utalt arra, hogy a forgatócsoportot ki akarnák dobni és nem látják őket szívesen. Ezt követően azonban felgyorsultak az események, ugyanis odalépett a stábhoz Manno István, a Köztársasági Elnöki Hivatal protokoll-igazgatója, aki az iránt érdeklődött, hogy mely sajtóterméktől érkeztek.

Majd ezután egészen szürreális jelenetek zajlódnak le: pár perccel ezután az érdeklődés után odaküldték a stábhoz a kastély igazgatóját, aki azt közölte velük, hogy valaki a helyszínről (nem volt hajlandó elárulni, hogy ki) felhívta a Novák Katalinnal együtt éppen a kastélyba tartó sajtófőnökét, aki arra utasította a kastély igazgatóját, hogy távolíttassa el a Gulyáságyú Médiát a helyszínről.

A kastélyszálló menedzsere ennek sem az okát, sem azt nem volt hajlandó elárulni, hogy ki utasította őt erre a köztársasági elnök helyszínen tartózkodó munkatársai közül. Amikor ezekre a kérdésekre választ kértek, a biztonságiak közül kivált egy férfi, és a Gulyáságyú Média szerkesztőjének hóna alá nyúlva, a karját megfogva kivezette őt a kastélyból.

Ezt követően a kastély igazgatója a stábot egészen a stábautóig kísérte, arra kérve a stábtagokat, hogy még a kastély kertjéből is távozzanak. Az esetről készült videófelvételen egyébként jól látszik, hogy a kastélyszálló kertje még ekkor sem volt lezárva, ott sétálgató helyiek, kutyasétáltatók jártak-keltek háborítatlanul.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: