Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A HírTV Főszerkesztők klubja című adásában mondott megdöbbentő szavakat az ATV-ről Kovács Zoltán az ÉS főszerkesztője.

A téma, ami kapcsán kinyílt az ATV szerepe, hogy a HIT Gyülekezetéről Semjén Zsolt pozitív véleményt fogalmazott meg. A beszélgetés közben a műsorvezető terelte az ATV irányába a szót. Ő kérdezte meg, hogy akkor amikor nem volt jó a viszony a Fidesz-KDNP és a HIT Gyülekezete között, akkor Németh Sándor volt a HIT Gyülekezet vezetője. És most is. Németh Sándoré az ATV, ami egy köztudottan ellenzéki televízió és oda bemennek a Fideszesek, miközben köztudott, hogy a többibe nem.

Még a kérdést sem tudta befejezni a műsorvezető, Kovács Zoltán a szavába vágva igyekezett dörgölőzni és elmondta, hogy Németh Sándor volt az első egyházi vezető, aki a migráns kérdésben a kormányhoz hasonló álláspontot fogalmazott meg. Meg lehet hallgatni a vasárnapi miséiben. Nagyon furcsa az egész ATV-nek meg a HIT Gyülekezetének a viszonya a kormányhoz. Bizonyos kérdésekben fent tart egy ilyen ellenzéki attitűdöt, de alapjában eléggé toleráns most már a kormány különböző nézeteivel. Én annyira nem is vagyok biztos, tényleg ellenzéki TV?

Bár a műsorban azért a többi beszélgető partner finoman helyre teszi a liberálisból lett Jobbik fan Kovács kirohanását.

Köztudott tény, hogy a HírTV Simicska Lajos tulajdona, aki nyíltan beállt a Jobbik mögé. Televíziója korábban a Fidesz legocsmányabb propaganda csatornája volt, de a G-nap óta őszintén megtért és nagyon lelkes ellenzéki lett.

Simicska ellenzéki létének minden jel szerint az egyik stratégiája, hogy a baloldalt és a hozzá kötődő holdudvart hiteltelenítse (lásd ATV) vagy  felvásárolja (lásd: Kálmán Olga vagy …). Beszéljünk tisztán: miközben még Simicska bőszen lapátolta ki a lopott ezüstöt Orbán áldásával, azalatt is az ATV ellenzéki volt. Most, hogy összerúgták a port a koncon eljátszani, hogy Ők a fasza ellenzék több mint szánalmas. De van még lové, így tudott venni magának új libsi és náci barátokat, akikkel tud ellenzékeset játszani.

Kovács Zoltán és az ÉS volt az egyik legvérmesebb liberális Jobbik rettegő, azonban mióta bőszen hívogatják a HírTV-be már egészen cuki lett neki az a Jobbik párt, amelyik a Fidesz cinkostársaként segédkezett lebontani a demokrácia intézményeit.

Olyannyira, hogy a Jobbik bődületesen kudarcos pénteki tüntetése előtt az ÉS megírta a frankót és a veretes vezércikk úgy látta, hogy „a Jobbik egészen eddig szétesőben volt, most viszont kezd összerázódni, méghozzá éppen attól, hogy a Fidesz hatóságot uszított rá olyasvalamiért, amit korábban ő maga ország-világ szeme láttára művelt.”- azt azért nem teszik hozzá azok, akik a Simicska TV-jében (és egyesek az így összeszedett pénzért) mossák tisztára a Gárda mellényt, hogy ebben épp a Lajos volt a Fidesz cinkostársa.

Persze arról sem ajvékolnak már az ÉS-ben, hogy hemzsegett a tüntetés bakancsos-kopasz-nagymagyarországos nem rasszistával. Teccik tudni változik a párt és a liberalizmus is, pedig pár éve ha három ilyen bakancsos-kopasz összeállt, mindenkinek deklarálni kellett, hogy itt fasiszta veszély van.

Nehéz titeket máshogy látni mint elvbohócokat. Tudjuk, hogy tudatosan Simicska érdekből koptatjátok a csatornát. Szóval kopjatok le az ATV-ről és gondolkozzatok Bruck Gábor szavain, mert van olyan, hogy becsület és elvek.

A projektetek pénteken látványosan megbukott. A baloldaliak a legkevésbé sem érezték azt, hogy a Jobbik mellé kéne állni. Hiába toljátok orrba szájba Vonát, a Jobbik támogatottsága plakát kampány ide, megvett liberálisok oda nem növekszik. Hogy miért? Mert gyomorforgatóan elvtelen amit tesztek és ebből nem kér a nép.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here