Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába, csak megérte szakadatlan nézni az ECHO TV-t: azt hiszem, meg van az Echo TV-s fiúk első jó poénja. Fiúk a csúcson kell abbahagyni !;)

Nálam az Echo TV kb. azon a szinten van, mint sokaknál lehetett anno a Budapest TV, hogy olyan szar, hogy ezt már nézni kell. De nagy napra ébredtünk tegnap. Az erőltetetten lazás műsorukban, a Keménymagban végre elhangzott egy jó poén.

Aki nem nézi annak leírom, hogy továbbra se kelljen néznie. A Keménymagban ilyen magukat menőnek gondoló srácok osztják az észt jó lóvéért. Jó ez még önmagában nem lenne a cinizmusom számára édes vacsora. De azokról a srácokról, akiket sikerült összeterelni keménymag címen az embernek nem egy vérmes asztaltársaság jutt eszébe, hanem a „programozó buli” című mém. Kb. a poénok és a beszélgetések színvonala is ilyen.

Azonban vak tyúk is talál szeget, tegnap sikerült egy jó poént beküldeniük, arra a hírre reagálva, hogy a Jobbik társelnöki rendszerben megy tovább és Gyöngyösi Márton valamint Sneider Tamás lehet a két társelnök.

A poén egyszerű volt: s melyikőjük lesz a lány?

Persze, csak a vájt fülű politológusok tudnak ezen egy jót nevetni, ami nekik is leeset, majd elmagyarázták, ami tényszerűen igaz, hogy a társelnöki rendszert és a női kvótát, azért találták ki a pártok és azért alkalmazzák, hogy a nemi egyenlőséget  érvényre juttassák és nem azért a szerencsétlenkedésért, ami Vona lemondása után a Jobbikban kezd körvonalazódni.

Ennek a fényében tényleg röhejes, hogy két pasit akarnak megválasztani a Jobbikban társelnöknek, pont annyira vicces lenne, mintha az MSZP-ben a női kvótát mondjuk Molnár Gyula töltené be…

S mivel tegnap lendületbe voltak a fiúk a telitalálat poén mellé még egy jogos kritikát is sikerült betolniuk: miszerint kíváncsian várják, hogy egy izraelieket listázni kívánó (Gyöngyösi Márton) és egy volt skinhead vezér (Sneider Tamás) által vezetett Jobbikhoz vajon Heller Ágnes hogy fog viszonyulni?

Na, jó nem a Fidesz fiúk voltak sziporkák, hanem a Jobbik balfékeskedéséből származó magaslabda volt csak lecsapva.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here