Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Berobbant és mindenhol írnak ezerrel a Mészáros Lőrinchez köthető márkáról, a 2ruleról, azonban felmerül a kérdés, hogy na jó de hol lehet kapni 2rule cuccokat?

A válasz piszok egyszerű: sehol! Pont ezért ekkor a botrány és a felháborodás. Ugyanis  egy olyan márka, aminek még csak weboldala sincs, egyetlen működő márkaboltja és élő ember nem látott még senkin 2rule márkás cuccot, vajon, hogy a francban tudta kiszorítani a Nikeot vagy az Adidast 3 NB1-es focicsapatban is?

Vajon mi volt az a referencia, vajon mi volt az a minőségi érv, ami képes volt erre az üzleti csodára? Nyilván semmi.

Mi akik epét okádunk ettől a szarházi Fidesz világtól, pont azért utáljuk ezt a fost ami itt van, mert valódi teljesítmény nélküli Nímand Jóska szarháziak milliárdos bizniszeket nyúlhatnak le.

Nem azzal van bajom, hogy a 2rule Mészáros Lőrincé. Ha úgy ment volna a dolog, ahogy minden normális piaci szereplőnél,  hogy jó Lőrinc azt mondja, hogy magyar testvéreim itten van egy remek márka vegyétek és a magyarok veszik és azt mondják hű apám ez jóféle cucc, majd sportolók is veszik és azt mondják Lőrinc bátya gatyája faja. S ezután eljut oda a 2rule, hogy megnyer egy tendert valamelyik csapatnál.

De nem. Nálunk pont kurva mindegy, hogy a Te terméked jó-e? Le van szarva, hogy te minőségibb terméket tudsz csinálni és olcsóbban. Nálunk lehet a Te terméked kurva drága és cserébe kurva szar is, csak egy dolog a lényeg: haver legyél valamelyik főfideszes seggbe és akkor az MTV-s csicska gyerek is a Te márkád kitűzőjében fogja a műsort vezetni.

S miért curikkol el innen ezerrel a tehetség? Mert ki a franc akar, egy olyan világban élni boldogulni, ahol nem a tehetség, a teljesítmény, a minőség a fontos, hanem csak a haveri spanság?

Az a baj minden ilyen erőteljes kurzussal és agresszív ideológiával, hogy égisze alatt soha nem történik más, mint egy ország erőteljes kifosztása. Így volt, ez Horthy alatt, így volt ez Rákosi alatt, még Kádár utolsó évtizedében is. Most Orbán alatt is ez megy. Nincs itt semmi nemzeti, nincs itt semmi jobboldali: csak a jelenlegi kurzus meggazdagodása.

De egyszer elmúlik ez a pátosz is és megbuktok Ti is. S akkor csak a bűneitek hosszú lajstroma marad az országlásotokból.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 

 

 

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here