Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla,  tízezres diáktüntetés volt a fővárosban. Közben nagy erőkkel terjed az alábbi felvétel Facebookon, melyen az látható, hogy egy vélhetőleg fideszes suttyó rátámad  egy a 2-es metrón utazó diáktüntető lányra.

Mint korábban beszámoltunk róla, ma délután teljesen megtelt a Kossuth tér, tízezres diáktömeg tüntetett az Orbáni oktatás politika ellen.

Felkerült egy bicskanyitogató videó is az internetre melyen az látható, hogy egy vélhetően fideszes takbaszakadt suttyó üvöltözik egy diáklánnyal, aki a tüntetésre utazik a 2-es metrón, az eset tettlegességig is fajul, mivel a telefonját is kiakarja verni a kezéből.

Milyen táblával jöttél ki gyökér? Kijössz tüntetni?- üvölti a videóban a lányra támadó, önkontrollt vesztett kormánypárti szimpatizáns, majd többször is ki akarja ütni a telefonját a lány kezéből, de nem sikerül neki.

Lehet látni, hogy dühében rámozdul a lányra. Egy idő után az egyik férfi utas teszi helyre az agresszíven fellépő fideszes suttyót, hogy állítson most már magán. Erre csendbe lesz és leül. Így minden jel szerint csak egy lánnyal szemben mert izmozni a mi kis csicska gyerekünk. Egy előnye van ennek a videónak: megválaszolja azt a kérdést, hogy ki az isten szavaz még a Fideszre?

Amúgy csak gratulálni lehet Orbánnak, hogy sikerült ilyen ocsmány és agresszív véglényekből álló Fidesz bázisra cserélnie az egykoron polgári, konzervatív szavazóit.

Nyilván a primitív viselkedésű fideszesről nem fog beszámolni a propaganda média, ezért oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan viselkednek a Fidesz szavazói.

Update: A 444 közben megtalálta azt a lányt, akire a fideszes suttyó rátámadt, az eset nem a 2-es metrón, hanem a 4-es metrón történ. A hölggyel a videóban is látható tüntető társa, amúgy a férje volt.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here