Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy fideszes képviselő javaslatára a Pest megyei város, Dunakeszi Fideszes vezetése összességében több, mint 20 milliónyi jutalmat markolhatott fel- írt a meg a Telex

Alig egy év volt tele a sajtó azzal, hogy a többmilliós jutalmat markolt fel Dunakeszi fideszes polgármestere. Minden jel szerint nem volt elég neki a suska, most egy fideszes képviselő terjesztett be erről javaslatot a képviselő-testületnek, ebben újabb hathavi jutalmat szánt a fideszes polgármesternek és fideszes alpolgármestereinek.

Az előterjesztést a város jobbikos képviselője, Varga Zoltán Péter osztotta meg. A javaslat május 23-án kelt, két nappal később pedig már le is zavarták a szavazást.

A Telex pontosan kiszámolta, hogy most mekkora jutalom üti a fideszes városvezetők markát:

Dióssi Csaba polgármester a hivatalával bruttó 1,12 millió forintot keres, így ez nála 6,2 millió forint jutalmat jelent. Erdész Zoltán alpolgármester a hivatalával bruttó 1 milliót keres, így 6 millió forintos jutalmat kap. Sipos Dávid alpolgármester körülbelül bruttó 995 ezer forintot keres, így neki is szinte 6 millió forintos jutalmat szavazott meg a testület.

Nyíri Márton társadalmi megbízatású alpolgármesterként havi bruttó 484 ezer forintot keres, így ő közel 3 milliós jutalmat kap. Tehát összesen több, mint 20 millió forint közpénzt talicskáznak hava egyetlen szavazással a város első emberei.

A Telex megjegyzi, hogy ugyanezek az emberek egy éve már szintén többmilliós jutalmat kaptak, akkor is hathavit. Két évvel ezelőtt pedig már héthavi jutalmat szavazott meg nekik a testület, és Dióssi Csaba polgármester így 5,7 millió forintot kapott. Azóta a fizetése is emelkedett, és ezzel a jutalom is.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: