Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Partizán csapata és Gulyás Márton nem olyan régen egy teljes 60 perces filmet forgatott Dancsó Péter, az ismert Youtuber munkásságáról. Inkább erős kritika volt, mintsem elismerő és hajbókoló propaganda film.

Ahogy mi is írtunk róla, Gulyás Márton és a Partizán csapata még júliusban jött ki egy Dancsó Péter munkásságát értékelő videóval. Leginkább azt latolgatták, hogy van-e káros irónia, és miért lengi körül ekkora misztikum a magyar YouTube egyik első emberét? Király-e még, vagy bukott király Dancsó Péter?

Dancsó a napokban töltött fel egy videót, Andrew Tate-ről (, hogy ki is ő pontosan arról majd később), a kommentelők közül sokan Dancsó legújabb alkotását egy válaszvideónak értelmezték a Partizán videójára.

Andrew Tate Dancsó a tradicionalizmus arcaként mutatja be, és a videóját  az az apropó szülte, hogy a tradicionalizmus arca kijött a sittől és Tucker Carlson, aki az amerikai jobbos “konzervatív” Fox News riportere készített vele egy interjút.

Andrew Tate-et Dancsó egy társadalmi reakciónak titulálja a az egyre jobban elterjedő woke és gender őrületre, ami a gyenge férfiakra épül. Dancsó ironikusan megjegyzi, hogy milyen jó, hogy abban a korban élünk, amikor bárkiből lehet bármi. A férfiakból nők lesznek, a nőkből férfiak.

Majd Dancsó kijelenti, hogy az USÁ-ban ők egyenlőek a mainstream-mel, Magyarországon ez csak egy beszűkült Bel-pesti szekta, akik a saját buborékukban élnek. (miközben erről beszél Noar és Partizános videók vannak bevágva, maradjunk annyiban, hogy a Partizán logó elég vállalhatatlanul R@TYIZÁN-ra sikerült átpaintelni)

Ez a magyar Bel-pesti réteg talán a legrosszabb, legbelterjesebb társadalmi réteg ebben az országban. (majd bevág egy részt, egy dokumentum fimből miközben a Partizán videója, megy: veszedelmes szekták, ezrek a szekták sokszor túllépik a határt és szörnyű bűntényekre vetemednek)

Majd Dancsó azt is kifejti, hogy ha valaki nem felel meg ennek a liberális vélemény diktatúrának, akkor az illetővel szemben bevetik kedvenc fegyverüket az erény jelzést. Majd Dancsó felsorolja, hogy szerinte a Meetoo mozgalomban meghurcolták Johnny Depp-et, meghurcolták Ronaldot vagy Neymar-t, úgy a társadalmi igazság kamu harcosai bárkiért eljöhetnek.

Majd Dancsó meglehetős nagy csúsztatást csinál a videóban, ugyanis ezután a mondat után Andrew Tate letartoztatásának körülményeiről kezd el beszélni, ezzel azt a látszatot keltve, mintha a Andrew Tate-et a politikai véleménye miatt csukták volna le, miközben baromira nem erről van szó.

Na és akkor most ki csoda Andrew Tate?  Egy amerikai-brit médiaszemélyiség, üzletember és egykori profi kickboxoló. Tate 2016-ban lesz ismertebb figura, amikor bekerül a brit Big Brother valóságshowba, hamar botrány is lesz belőle ugyanis  ugyanis előkerülnek korábbi homofób és rasszista Twitter posztjai. A műsorból hat nap után kiteszik, mert egy videó is előkerült amelyen az látható, ahogy megüt egy nőt egy övvel. Az ügyről Tate és a nő azt mondta, hogy barátok voltak, és a videóban szereplő cselekmények megegyezés alapján történtek.

Andrew Tate gyakorlatilag az összes közösségi média platformról törölték megnyilvánulásai miatt. 2017-ben Tate az Egyesült Királyságból Romániába költözött. Tate ezt azzal indokolta, mert  „olyan országokban szeretne élni, ahol a korrupció mindenki számára hozzáférhető”. Romániában kisebb valószínűséggel ítélnék el nemi erőszakkal, mert hogy a román rendőrség „bizonyítékot” fog kérni a nemi erőszakot bejelentő nőktől, míg a nyugati világban a MeToo mozgalom közepette Tate szerint bármelyik nő „a jövőben bármikor tönkreteheti az életét”

S hogy miért kerül börtönbe Tete? 2022. április 11-én egy férfi felhívta az Egyesült Államok nagykövetségét, és bejelentette, hogy egykori barátnőjét, egy amerikai állampolgárt fogságban tartják a romániai Piperában, a Tate testvérek otthonában .

A román rendőrség razziát tartott az otthonban és a Tateshez tartozó közeli webkamera stúdióban, ahol négy nőt fedeztek fel. Közülük ketten, az amerikai és egy másik román nő azt mondták a rendőrségnek, hogy akaratukon kívül tartják fogva őket.

Tete-t a román hatóságok előzetes letartóztatásba helyzeték a nyomozás idejére, ebből szabadult házi őrizte, de a vádak így is súlyosak: négy vádlott ellen nemi erőszak, embercsempészet és nők szexuális kizsákmányolása céljából szervezett bűnözői csoport létrehozásának vádjával emeltek vádat  és továbbra is folyik a nyomozás a pénzmosás és a kiskorúak kereskedelmével kapcsolatban.

Tegyük hozzá, hogy Dancsó készített korábban egy videót arról, hogy Tete-t szerinte miért vállalhatatlan, amire a videója elején fel is hívja a figyelmet, de fizetősé tette, a jelenlegi videójában pedig ezeket a részleteket hát finoman szólva is elhallgatja és azt a látszatot kelti, mintha véleménye miatt lenne üldözve Tete-t.

Nos, akkor szögezzük le, hogy szerintünk is vannak olyan Bel-pesti csoportok, melyek roppant belterjes és világtól elszakadtak, akiknek áldásos tevékenységének roppant sokat köszönhet Orbán Viktor. Itt a HírHugon is megszoktunk fogalmazni kritikát velük szemben.

Megteszik ingyen és bérmentve azt a szívességet Orbánnak, hogy olyan ügyeket állítanak az ellenzék top ügyeinek, amik pár tízezer, maximum százezer embernek fontos, miközben milliókat érintő problémákról mélyen hallgatnak. Lásd mezőgazdaság, vagy közlekedés nem sorolom.

De az sincs rendbe, amit most Dancsó csinált, hogy ennek a világnak az ellenpéldájaként egy teljesen vállalhatatlan embert mutat be. Ezt vagy azért teszi, hogy ezeknek a csoportoknál polgárt pukkasszon. Ha ez így van, akkor a komment szekcióból kiindulva is elmondható, hogy ezt nem mindenki érti, ha pedig ezt Dancsó komolyan gondolja, akkor az nagy probléma.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: