Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kálmán Olga, a DK országgyűlési képviselője egy friss kutatásra hívta fel a figyelmet, amiből kiderül, hogy a magyarok úgy érzik rosszabbul élnek, mint egy éve

Kálmán Olga közleményében arra, hívta fel a figyelmet, hogy egy friss közvélemény-kutatás szerint a foglalkoztatottak 57%-a úgy látja, hogy rosszabbul él, mint egy évvel ezelőtt.

A politikus hozzá teszi, hogy sajnos ez nem is csoda, hiszen az orbáni infláció mértéke a mai napig Európa-rekord, Magyarországon volt a legnagyobb élelmiszer-drágulás is az EU-ban, ráadásul egymást érik a kormányzati megszorítások, mint a hétszeres rezsiemelés, ami szintén a munkából élő, gürcölő milliókat terheli. Ez az ára annak, hogy a milliárdos elit nem vállal részt a közterhek viseléséből és mindent a dolgozó többségnek kell kifizetnie.

Kálmán Olga arról is, hogy Árnyékkormány szerint csak a kormányváltás és a szociáldemokrata fordulat hozhat változást, hogy végre ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek Magyarországon.

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány szociáldemokrata programja világosan leírja, hogy mit fogunk csinálni a kormányváltás után: le fogjuk törni az orbáni inflációt, haza fogjuk hozni az uniós pénzeket, jelentősen emelni fogjuk a béreket, adómentessé fogjuk tenni a minimálbért, az így kieső adóbevételeket pedig a leggazdagabb nagyvállalatok és a milliárdosok megadóztatásával fogjuk pótolni.

Mindenható vállalati profit helyett európai béreket és nyugdíjakat, magánkórházak és magániskolák helyett erős állami egészségügyet és oktatást, a milliárdos elit kiszolgálása helyett igazságos Magyarországot akarunk. Erre készülnek a szociáldemokraták.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: